Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? Dit kan onderaan deze pagina.

52 reacties aanReacties

 • Fam. Schut

  We hebben Arnout voor de tweede keer bij ons thuis gehad om alle bedrading aan te leggen voor onze nieuwe keuken. Hij had een maatje mee in opleiding. Wat een vakkundigheid! Zelf een spontaan verzoek om een extra stopcontact aan te leggen was geen probleem. Wil je een eerlijke prijs en gewoon goed vakwerk dan is dit je man.

  Super bedankt voor aflevering!

 • Bert&Margreet van Bemmel

  Arnout heeft het inductiefornuis op electra aangesloten. Uitbreiding meterkast, aansluiten met een perilexverbinding en het geheel getest. Zelfs het fornuis op de juiste hoogte gesteld. Bijzonder tevreden. En een plezierig mens. Het bedrag viel zeer mee.

 • Rogier Verschoor, Culemborg

  Goede en professionele service; zeer duidelijke en eerlijke communicatie; kortom, echt een aanrader! Arnout heeft bij ons de groepenkast vervangen, meterkast opgeschoond, perplex aansluiting gemaakt en inductiekookplaat geïnstalleerd. Echt keurig. Tot en met het voorkomen van krassen en het netjes opruimen na z’n werk. Een volgende keer hoef ik niet na te denken wie ik bel!

 • Herman V, Rosmalen

  Great work from Bruno, to install a 3 phase perilex connection in the kitchen, including the additional group in the meter box.
  Not an easy job, in an older installation.
  Came on time, he explained what he was planning to do, polite and easy going, trustworthy.
  Happy with the result!
  Great price vs. quality offering from Arnout.

 • Van Minderhout, Leeuwarden

  Recent heeft Arnaut bij ons de extra groep aangelegd voor een warmtepomp. Het was een aardige puzzel maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen!

  Bedankt Arnaut

 • fam. Schut, Lelystad

  Snel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Dat hebben wij ervaren toen Arnoud een extra fornuisgroep met Perilex aansluiting bij ons heeft aangelegd zodat wij nu “vol gas” kunnen koken!

  Zelfs mijn eerdere gebeunhaas (doorknippen van de bestaande fornuiskabel en met een kroonsteen weer verbonden) heeft hij netjes gemaakt en is nu veilig voor de afzuigkap!
  Wij gaan zeker dit bedrijf weer in de arm nemen als we binnenkort onze nieuwe keuken laten plaatsen.

  Geweldig!

 • Ilse, Almere

  Afgelopen week een inductieplaat laten aanleggen door Arnout en Bruno. Met de daarbij behorende aanpassingen in de meterkast. De kookplaat is vakkundig aangelegd. Er wordt duidelijk gecommuniceerd: wanneer en/of het elektra er even af gaat, dat ze gaan boren dus er herrie kan plaatsvinden etc. Het ziet er keurig uit en alles is vakkundig gedaan! Bij een volgende aanpassing in de meterkast nemen wij zeker weer contact op met dit bedrijf. Bedankt voor de service!

 • Tim, Waalwijk

  Arnout heeft een hoofdschakelaar in onze meterkast geplaatst. Dit was nodig i.v.m. het verzwaren van onze aansluiting. Arnout reageerde snel en had direct tijd. Hij geeft goed advies, werkt secuur en legt precies uit wat hij heeft gedaan en waarom. Bovendien hanteert hij concurrerende prijzen. Ik beveel Arnout van harte aan!

 • Gert Sloots, Lelystad

  Arnout heeft bij ons 1 juni de gehele groepenkast vervangen en een nieuwe uitgebreidere geinstalleerd. Klaar voor de toekomst met airco groepen, zonnepaneelgroep en aansluitingen voor elektrische auto’s. Wat een vakman. Werkt zeer netjes niet alleen in de meterkast maar ook bij het aanleggen van de nieuwe bekabeling (zowel UTP als elektrisch). En alles in overleg. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen.

 • Jaap, Hooglanderveen

  Arnout heeft een inductiekookplaat aangeloten inclusief de benodigde uitbreidingen in de meterkast.
  Snelle service en duidelijke prijs.
  Arnout is zeer klantvriendelijk, houdt van zijn werk en vindt het leuk om zijn kennis te delen.
  Van harte aanbevolen!!

 • Anass, Barendrecht

  Arnout is een man die zijn vak goed beheerst. Hij is zeer punctueel, sympathiek en neemt zijn tijd om je vragen te beantwoorden / uitleg te geven over zijn werkzaamheden. Als hij gevaren ziet kaart hij dit aan en adviseert ook eerlijk als bepaalde werkzaamheden niet nodig zijn.

  Zo wilde wij 2 extra groepen aanleggen maar na overleg met Arnout bleek dat 1 groep voldoende zou zijn en heeft hij dit in orde gemaakt. Bij ons heeft hij ook geconstateerd dat er wat niet goed is gegaan in de meterkast en heeft hiervoor enkel materiaalkosten gerekend omdat hij toch bezig was met de groepen en het hem niet veel tijd zou kosten.

  Arnout is daarnaast kosteloos en op zeer korte termijn teruggekomen om een probleempje op te lossen wat waarschijnlijk is veroorzaakt tijdens de werkzaamheden. Dit soort verantwoordelijkheid en service onderscheidt Arnout van overige klussers.

  Ik raad hem van harte aan:)

 • Frans, Zeist

  Al enige tijd waren we van plan om op inductie te gaan koken. De groepenkast moest vernieuwd en uitgebreid worden. Na enig zoeken kwam ik op de site van Arnout en gelokt door de goede recensies besloot ik mijn gegevens op te sturen. Diezelfde avond werd ik gebeld en hadden we vijf dagen later al een afspraak. Daarna snel een inductieplaat besteld. Arnout kwam op de afgesproken dag exact op tijd en heeft geweldig werk geleverd. De zaagopening bleek niet te kloppen, waarmee hij mij geholpen heeft, zonder dit extra in rekening te brengen.
  Een vakman die weet waar hij het over heeft, een heldere communicatie, een aangenaam persoon.
  Wij bevelen hem iedereen aan.

 • Kees en Pia, Zuid-Beijerland

  Een bijzonder prettige en correcte informatie na de aanleg van een nieuwe groepenkast.
  De oude was een ouderwetse stoppen kast uit 1973 met de nodige onveiligheden.
  Heel verhelderend werd uitgelegd wat de verschillen zijn met de oude situatie.
  We zijn er duidelijk op vooruitgegaan!
  Met zorg geïnstalleerd.
  Zeer zeker aan te bevelen!

 • Mark, Houten

  Deskundig de groepenkast vervangen en krachtstroom aangelegd voor de inductieplaat. Fijne werkhouding en leuk om mee samen te werken. Prijsopgave vooraf is duidelijk en alles is zeer naar wens verlopen. Bedankt voor de hulp met het gas afsluiten en het extra freeswerk!

  Mark en Jolanda

 • Susanne de Backer, Hoofddorp

  De oorspronkelijke vraag was een offerte voor een fornuisgroep ivm overstap gas naar inductie. Arnaut reageerde direct de volgende dag. Op basis van een foto van de meterkast adviseerde hij voor vervanging van de gehele meterkast en legde uitvoerig de voordelen hiervan hoe, maar ook de status van der huidige groepenkast. Let heel duidelijk de keuze en afweging bij mij liggen.
  Besloten wel de hele meterkast te vernieuwen.
  Het kon ook snel geregeld worden. Hij denkt mee en haar is nu top geregeld. Het is een investering, maar zijn tarieven zijn duidelijk en netjes.

  Arnaut heeft het heel netjes gedaan. All mij (technische) vragen om behandeld waardoor ik een goed beeld heb van wat er is gebeurd en hoe het werkt.

  Ik ben ontzettend blij dat ik nu op inductie kan koken en de meterkast veel veiliger is ingericht nu.

  Arnaut, erg bedankt!

 • Tom, Houten

  Groepen kast gemoderniseerd, klaar gemaakt voor 3 fase en plaatsen en aansluiten inductiekookplaat.
  Na snelle prijsopgave konden we op korte termijn een afspraak maken.
  Werkzaamheden werden uitgevoerd op de afgesproken tijden. Keurig netjes gewerkt en als extra service het bestaande gat in het aanrechtblad pas gemaakt voor de nieuwe inductiekookplaat.

 • Harry en gertruud, Amersfoort

  Arnoud heeft bij ons voor de tweede keer een klus geklaard.
  De vorige keer 7 jaar geleden was al goed bevallen.
  Nu heeft hij een kookgroep aangelegd voor een inductie kookplaat.
  Wat ik prettig vind is dat hij prijzen op zijn site heeft staan.
  Je weet waar je aan toe bent. Geen verassingen achteraf.
  Bij de extra groep plaatsen zag hij dat de zonnepanelen met een verkeerde draad (te dun )waren aangesloten in de groepen kast.
  Brandgevaarlijk kans op vonken. Gelukkig een jaar of 5 goed gegaan.
  Hij heeft de draad vervangen door een draad met de juiste dikte.
  Zonder daar kosten voor te rekenen.
  Top service!

 • Eric & Tülin D. Zoetermeer

  Topper!

  Arnoud heeft onze oude gaskookplaat vervangen door een nieuwe inductie plaat. De bedrading heeft hij door de vloer via de kruipruimte naar de meterkast getrokken en op een aparte groep aangesloten. Hij is een vakman die mee wil denken. Wij zijn heel blij met het resultaat.

 • Arnout heeft mijn groepenkast die ik bij Superflink had aangeschaft gemonteerd.
  Werkt heel netjes. Helaas deed na afloop mijn ziggo aansluiting het niet meer, omdat deze verplaatst was om ruimte te maken.
  Een whatsappberichtje was voldoende om Arnout de volgende ochtend een en ander aan te passen en repareren.
  Zelfs supermooi gemonteerd en probleem opgelost.
  Geen verdere kkosten in rekening gebracht. Uitstekende service, vriendelijke man die zijn vak verstaat. Aanrader!

 • Arend Jan, Hoofddorp

  In verband met de aanschaf van een elektrische auto wilden wij graag een laadpaal. Deze heeft Arnout netjes geïnstalleerd. Omdat dit niet ging op de huidige groepenkast, hebben wij gekozen voor de overgang naar driefase. Arnout kan het goed uitleggen en heeft ons ook begeleid om dit bij de Netbeheerder voor elkaar te krijgen.

  Top!

 • Carla D, Nijmegen

  Erg goede ervaring met Arnout. Na contact kon hij dezelfde middag nog komen. Om mijn stoppenkast om te bouwen naar 3 fase. Alles naar tevredenheid uitgevoerd en voor een hele goede prijs. Ik kan hem iedereen aanraden en mocht ik zelf nog iets nog hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn.

 • Jules en Eline, Pijnacker

  Wij vonden Arnoud via internet en hebben telefonisch contact met hem opgenomen. Dit eerste contact was direct erg prettig. De offerte die hij opgaf verbaasde ons want dit kwam veel lager uit dan wat wij van andere bedrijven hadden ontvangen.
  Vandaag is Arnoud bij ons langs geweest voor het plaatsen van een laadpaal en het aanleggen van een extra stopcontact en schakelaar. Het was een zeer prettige samenwerking, Arnoud neemt de tijd en legt alles tot in de puntjes uit. Tevens staat hij open voor het bespreken van de werkzaamheden en verschillende mogelijkheden/wensen voor het plaatsen van de laadpaal.
  Tijdens het bezoek bleken verschillende dingen in de meterkast niet helemaal te kloppen, dit heeft hij zonder aarzelen en enig bezwaar moeiteloos verholpen. We hebben nu een meterkast die helemaal voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.
  Arnoud werkt netjes en laat de werkplek opgeruimd achter. Tot slot vertrekt Arnoud niet voordat hij heeft gecontroleerd dat alle huishoudelijke apparatuur (TV, internet), weer naar behoren functioneert. Kortom, wij raden Arnoud ten zeerste aan!
  Arnoud, onwijs bedankt voor het kundige werk en de prettige samenwerking.

 • Jan de Groot, Bemmel

  Na verzoek om een offerte was de deal snel gesloten en kon Arnout al vrij snel daarna de klus klaren: het aanleggen van een nieuwe groepenkast, uitgebreid met twee extra kookgroepen, het leggen van een leiding cq kabel door de kruipruimte naar de keuken en uiteindelijk het inbouwen en aansluiten van de nieuwe inductie kookplaat. Arnout werkt bijzonder efficiënt, heel rustig en met overleg. Het was heel prettig om hem aan het werk te zien en tussendoor met hem over diverse zaken van gedachten te wisselen. Omdat twee fasen per ongeluk verwisseld bleken te zijn waardoor mijn homeplug (internet) niet zo goed meer werkte, kwam hij enkele weken later nog eens terug om dat te corrigeren. Bedankt Arnout, voor een prettige samenwerking. Ik zal en kan je van harte aanbevelen.

 • Marcel, Capelle aan den IJssel

  Omdat we van koken op gas naar inductie over wilden heeft Arnoud bij ons de groepenkast vervangen, een kookgroep aangelegd en een wasmachinegroep.Er is perfect vakwerk geleverd tegen een goede prijs.
  Arnoud is een man die met passie zijn werk uitvoert. Een echte vakman die staat voor kwaliteit en veiligheid! Even iets aanleggen dat gebeurt niet. Het moet goed, veilig en volgens de normen. Als er even iets niet gaat zoals verwacht dan wordt daar gewoon een oplossing voor bedacht. De inductie kookplaat is ook zeer netjes aangebracht. Arnoud is een rustig persoon en prettig in de omgang.

  Arnoud bedankt voor je perfecte vakwerk!

 • RB, Renkum

  Arnout heeft afgelopen vrijdag bij mij goed werk verricht: de inductieplaat aangesloten met perilex stekker en stopcontact en in de meterkast een kookgroep bijgeplaatst met eigen aardlekschakelaar. En – kleine moeite groot plezier – een stopcontact in de meterkast geplaatst. Ondanks het ouderwetse krappe kastje waar mijn groepenkast in zat en de ware hindernisbaan van de groepenkast naar de keuken was het eindresultaat zoals gewenst. Arnout is professioneel en vakkundig, heel makkelijk in de omgang en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Hij doet ook niet moeilijk als er iets niet helemaal zoals gehoopt is maar lost het gewoon op. Net dat stukje extra waardoor je je als klant koning voelt, kan ‘m zeker aanraden.

 • Marja W., Purmerend

  Arnoud heeft bij ons in Purmerend de meterkast ge-update en wat extra groepen erbij geplaatst.
  Prettige man die goed werk heeft afgeleverd….. netjes en snel.

 • Matthijs en Lucia Koek, Hoogerheide

  26 februari 2018 bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst met extra groepen erbij, Stopcontacten en leidingen voor de inductie kookplaat en ook nog voor de bijkeuken. Keurig op tijd, er wordt met je meegedacht, schenkt aandacht aan zijn werk. Een fijne en plezierige man, zo zouden we ze wel meer over de vloer willen hebben. Arnoud je bent een Topper en dank je voor alles wat je gedaan hebt voor ons. Wij zijn blij met je, iemand die ook echt hart heeft voor zijn zaak en houdt van zijn werk. Wij weten inmiddels dat dit tegenwoordig zeldzaam is. En ben je in de buurt de koffie staat altijd voor je klaar.

 • Dick & Burnie, Almere

  Het is alweer even geleden Arnaud, maar nogmaals heel hartelijk bedankt voor het in orde maken van onze meterkast, alle extra’s die we erbij vroegen en al jouw waardevolle adviezen. En dat voor een schappelijke prijs. Top!!!

 • Vakman. Mijn hele groepenkast laten vernieuwen, een kookgroep er bij, kookplaat aangesloten en een extra stopcontact aangelegd. Alles heel keurig uitgevoerd en tegen een hele mooie prijs. Gezellige en net persoon. Arnoud, ik zal je bij andere aanbevelen. Bedankt!

 • Fam de la Porte, Zutphen

  Vorige week door Arnoud een extra groep laten installeren. Hij was keurig op tijd en heeft prima werk geleverd volgens het afgesproken bedrag. Alle rommel heeft hij netjes opgeruimd. Wij kunnen nu met een gerust hart onze inductieplaat in gebruik nemen. Wij bevelen deze firma van harte aan.

 • Jan M, Berkel en Rodenrijs

  Het wordt een beetje eentonig , maar ook bij ons heeft Arnout zeer vakkundig een extra kookgroep icm een inductie plaat aangelegd en gemonteerd!
  Tevens een extra aardlekschakelaar aangelegd t.b.v. zonnepanelen
  Zeer correcte en vakkundige monteur.
  Ik beveel hem dan ook ten zeerste aan!

 • Harry, Veenendaal

  Maandagavond per e-mail aanvraag gedaan voor de aanleg van een perilex-aansluiting. Vijftien ( !! ) minuten later hing Arnoud aan de telefoon. Had de aanvraag gelezen en vroeg wat extra gegevens omtrent onze stoppenkast. Aansluitend een prijs opgekregen en accoord gegeven. De volgende morgen om 09.00 uur stond hij al op de stoep en enkele uren later konden wij al onze inductiekookplaat in gebruik nemen.
  Arnoud, vakwerk en klasse uitgevoerd. Dank nogmaals voor de uiterst bekwame en zeer nette uitvoering van de klus.

 • Bert, Lelystad

  In de middag aanvraagfoemulier gestuurd. Enkele momenten erna al gebeld of hij dezelfde dag al kon langskomen voor aanbrengen van extra groep voor de verlichting in de tuin. Arnout is prettig in de omgang en open in de communicatie. Het was zelfs een educatieve middag geworden met uitleg over aardlekschakelaars. Hij ontdekte ook dat er iets ontbrak aan de installatie door bouwbedrijf. Erg tevreden klant. Bedankt Arnout!

 • Kelvin, Zwolle

  Zeer snelle en goede service. In de ochtend gebeld en s ‘avonds kwam Arnout de nieuwe groepen in de meterkast al aanleggen. Duidelijk advies en duidelijkheid over de prijs. Kortom wij raden Arnout zeker aan!!!

 • Klaassen, Maarssenbroek

  Geweldig geholpen door Arnout. Ik heb een educatieve avond gehad terwijl Arnout vakkundig onze groepenkast vernieuwde. Zelfs enkele vragen na de verkoop werd ik nog mee geholpen. Echte aanrader als je een vakman zoekt die weet waar hij over praat. Inmiddels al vele heerlijke gerechten op tafel gezet met onze nieuwe inductie kookplaat en oven.

 • Rob Ciere, Almere

  Weer een strakke meterkast dankzij het vakwerk van Arnout. Geen moeite te veel en gaat niet weg voordat hij zelf tevreden is met het resultaat. Alles wordt gecontroleerd voordat oplevering plaats vindt, ik kan deze vriendelijke en zeer vakbekwame electricien aanbevelen. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, kortom, zoek je een betrouwbare electricien, je kunt gerust bij Arnout terecht, die weet waar hij mee bezig is.

  Onze dank is groot,

  Rob en Mirjam

 • frans, Den Bosch

  Arnout, F*king hell, super service, bedankt. Ik kan moeilijk telefonisch contacten overdag dus alles via de mail geregeld, helemaal top.
  Afspraak op zaterdag, kostte mij dus geen verlofdag. Keurig op tijd, bakkie koffie en hop aan de slag. 2 groepen voor zonnepanelen verwerkt in de nieuwe groepen en ook de tarnsformator voor de deurbel netjes verwerkt in de groepen kast. Jammer, nu moet dus wel een deurbel kopen 🙁

  Al met al een aanrader voor iedereen die zijn groepen wil vervangen, uitbreiden, laten keuren voor een zeer mooie prijs en in een goede sfeer. hartstikke bedankt

 • Rob & Loes, Tilburg

  Zeer snelle reactie op de e-mail, hele goede afwerkingenen goed overleg en uitleg over de installatie.

 • Jan

  Vakkundig werk, afgeleverd tegen een heel redelijke prijs en in een prettige sfeer !
  Een tevreden klant dus.

 • Norbert, Apeldoorn

  Super, de ultieme klant ervaring wordt echt waargemaakt. Mijn case extra groep in de meterkast voor een Quooker in de keuken. Uit de foto die ik had gepost met mijn klantvraag werd ik ook gewaarschuwd dat mijn aardlek schakelaars wel eens niet oké konden zijn. Maar deze werden gratis getest en als ze niet oké waren konden ze direct vervangen worden. Arnoud kon in mijn geval al de zelfde avond komen.

  – Communicatie top.
  – Nette prijs inschatting gekregen.
  – Er is zeer netjes gewerkt.
  – Aardlekschakelaars zijn getest.
  – Nette afwerking in de meterkast.
  – Werkzaamheden top en snel en vakkundig uitgevoerd.
  – Al het materiaal aanwezig en van goede kwaliteit.

  Echt een vakman die ik iedereen kan aanraden. De ultieme Klant ervaring.
  In 1 keer alles goed, waar maak je dat nog mee!
  Al met al TOP!

 • Zeer snelle reactie op mijn aanvraag tot het vervangen van onze groepenkast.
  De volgende dag werd de klus al geklaard.
  Vakkundig, eerste klas materiaal en alles naderhand doorgemeten.
  Van harte aanbevolen !

 • Gerard, Hellevoetsluis

  Heb contact opgenomen met Arnout voor het aanleggen van drie groepen in de keuken.
  Hij heeft een goed geprijsde offerte aangeboden waar ik op ingegaan ben. De offerte was in vergelijking met andere elektriciens veel goedkoper.
  Hij was keurig op tijd en heeft in 1 dag drie groepen aangelegd. Dit was niet makkelijk omdat er nog een aantal sleuven moesten worden gefreesd voor zes stopcontacten die hij ook voor mij heeft aangesloten. Het freeswerk is netjes dichtgesmeerd. Ik zou hem aan iedereen die een elektricien nodig heeft aanraden. Bedankt Arnout voor het goede werk.

 • Supper werk geleverd arnoud.
  Ik moest achteraf wel wat meer betalen dan afgespoken.
  Maar dat lag aan de aantal meters stroomkabel wat nodig was.
  Verder goed werk geleverd voor n goede prijs.
  Zoals we al zijden als we weer n klus hebben weten we je te vinden.

 • Fam. Beringen Bilthoven

  Wij wilden een extra groep aan laten leggen voor onze droogtrommel in ons nieuwe huis. Maandag Arnout gebeld, donderdag tussen 12 en 14 uur kon hij al komen. Precies op tijd was hij er. De klus viel achteraf tegen omdat er veel gruis in de leiding zat. Maar voor Arnout geen probleem. Hij heeft het na anderhalf uur voor elkaar gekregen zonder mopperen. Een prima man die Arnout en voor een zeer redelijke prijs. Wij raden hem dan ook aan iedereen aan. Bedankt Arnout groeten Cees en Ans Beringen.

 • Afgelopen weekend per mail een aanvraag gedaan voor het laten instaleren van drie extra groepen. Er werd snel een reactie per mail retour gestuurd en werd op dinsdag al geholpen. Hij heeft goed werk afgeleverd, alles ziet er netjes uit en werkt naar behoren tegen een kwalitatief goede betaalbare prijs. Daarnaast heeft hij ook nog alles doorgemeten in het huis of het hele electriciteit netwerk naar behoren werkt. Ben zeer tevreden over deze vakman! Indien ik weer een electriciteitsklus heb waar ik mezelf niet aan wil wagen zal ik zeker contact opnemen.

 • P. Stijnen

  Arnout heeft bij mij de groepenkast (augustus 2012) aangepast volgens de recente NEN norm. Eerst efficient contact via e-mail met hem gehad, fotootje van het interieur van de kast gestuurd aan de hand waarvan hij een diagnose stelde. Geen gedoe met eerst een keertje langskomen dus. Vervolgens telefonisch contact gehad en de dag daarop nieuwe groep en aardlekschakelaar geplaatst. Tegen een vooraf afgesproken tarief. Succes vakman Arnout!

 • Jolette, Amsterdam

  In ons nieuwe huis bleek er veel te moeten gebeuren, wat een beetje onmogelijk leek. Toen wij Arnout hadden ‘gevonden” op internet is hij meteen langs gekomen om te kijken. Wij waren erg blij dat hij zo snel langs kwam. Hij heeft al het werk erg serieus genomen en heeft alles netjes voor ons gemaakt. Na een lange dag werken was het nog niet allemaal klaar en is hij op zaterdag avond terug gekomen om het af te maken. Heel fijn dat het allemaal zo snel kon! Al met al, rijden wij het echt aan om Arnout te contacten voor al jouw electrawerk! Dank Arnout!

 • Jewe, Rhoon

  Even een groep bijmaken , wat een top vakman ,zeer snel geregeld komt zijn afspraak zeer goed na, en is een vakman als een cijfer mag geven wordt het een dikke tien .
  Een aanrader dus nogmaals mijn complimenten want ik weet als geen ander wat vakmensen zijn die interresse hebben op hun vak gebied.

 • Niels H

  Vandaag heeft Arnout binnen no time een extra groep en een inbouw stopcontact geplaatst, voor een aantrekkelijke prijs.
  Dit via een afspraak gemaakt binnen 3 uur tijd. Top service!

 • Den Hollander, Amstelveen

  Vandaag heeft arnout bij ons in de badkamer een ectra groep aangelegd voor een stoomcabine. Bijna onmogelijk, een oversteek door een leidingschacht, maar dit was voor Arnout geen probleem. De draden zijn netjes weggewerkt in een gootje, helemaal tot aan de meterkast. Goede uitleg over groepen en aardlekschakelaars. Als we weer iets hebben weten we hem te vinden!

 • J.J. Knepper, Amersfoort

  Vanavond heeft Arnoud een extra groep aangelegd in onze drive-in woning in Amersfoort. Dit was duidelijk een koud kunstje voor hem en het ziet er keurig uit. Wanneer kunnen we foto’s toevoegen Arnoud?

  Johan en Anja

 • Ton en Henny

  Arnoud heeft bij ons een kookgroep aangelegd, d.w.z. onderin het keukenblok op zijn zij liggende via allerlei obstakels naar de meterkast een nieuwe aansluiting gemaakt. Na, mijn idee, wat tegenslagen maakte hij zich nadat hij de apparatuur werkend had gemaakt veel zorgen om de achtergebleven kruimels en eiste hij die zelf op te ruimen. Heel vriendelijke man die ik graag van harte aanbeveel.

Geef een reactie